Medinet is een netwerkpraktijk bestaande uit 2 groepspraktijken, die zich situeren op verschillende lokaties te Berlaar-Heikant. De praktijk van Dr. Michel bevindt zich in de Heidestraat. Dr. Charlotte Dickens, Dr. Julie Cools en Dr. Marie Coenen doen consultatie in hun praktijk op de Aarschotsebaan.

Deze 4 artsen, op 2 verschillende locaties, werken samen met 1 gemeenschappelijk medisch dossier en streven dezelfde visie na. 


Werken in een netwerkpraktijk is een nieuw concept en biedt heel wat voordelen. Zo is er een centraal secretariaat en maken de artsen gebruik van één gedeeld medisch dossier. Er is regelmatig overleg, wat betekent dat de dokters voor de meeste patiëntenproblemen inzetbaar zijn. Ook indien 1 van de dokters voor de patiënten zelf niet bereikbaar is, kunnen zij elkaar telefonisch bereiken en overleggen indien nodig.

Door op deze manier samen te werken komt er tijd vrij om te blijven nascholen.  Op die manier proberen we continu een goede kwaliteit van zorgen te verlenen, om samen te werken aan een gezonde geest in een gezond lichaam voor ons allen.